Filmklubok és fesztiválok

Bokréta és biciklilánc néprajzi filmfesztivál

bike
Írta: film

A Bokréta és biciklilánc néprajzi filmfesztivál szépen kanyarog előre, kövesd Te is az útját!

Nevezés – filmprogram

A nevezési határideje ma éjjel jár le. De mi ezt nem hagyjuk!

Többen jelezték, hogy nehezen birkóztak a regisztrációval, nyaraltak, nincs kész a filmjük, későn tudták meg stb. stb. Ezért a nevezési határidőt néhány nappal kitoltuk:

módosított nevezési határidő: július 5-e, kedd éjfél.

Ha olyan filmet neveznél, amit korábban már küldtél valamelyik Dialektusra, nem szükséges újra küldened a DVD-ket, hanem elég, ha jelzed nekünk, hogy keressük elő a nálunk lévő kópiát.

Ha bármilyen problémátok akad a regisztrációval, nevezéssel, filmes adatlap módosításával, keress bennünket e-mailben!

A már sikeresen nevezett filmeket itt találjátok: http://bokretaesbiciklilanc.docuart.hu/node/242

Az eddigi választékból is látható, hogy izgalmas felhozatalra számíthatunk. Várunk minden mozgóképes munkát, ami mai vagy régenvolt életmódunkkal foglalkozik!

Völgy – sajtótájékoztató

A múlt héten lezajlott a Művészetek Völgye Fesztivál sajtótájékoztatója. A gyakran vicces, igazi “völgyes” rendezvényen az derült ki számunkra, hogy a sanyarú támogatási feltételek miatt idén földrajzilag beszűkül a Völgy: a fesztivál programjai Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre korlátozódnak. Ez persze szomorú, de számunkra előnyt is jelenthet, hiszen pont Vigántpetend “viszi” legerőteljesebben a hagyományos kultúrákat kreatívan megjelenítő irányt, így a Bokréta és biciklilánc igazán jó közegre talál a faluvégi szerpentin alatti kúriában. Az alakuló programokról itt tudsz meg részleteket: http://www.muveszetekvolgye.hu/