Info

DocuArt programok

aperture
Írta: film

Önkéntesség arcai filmfesztivál 2011. szeptember 28/29/30.

Szeptemberben rögtön egy fesztivállal kezdünk és most nem kihelyezett helyszínen, hanem nálunk, a DocuArtban! Rendkívül gyorsan összeállt a honlap, elindult a nevezés, érkeznek a filmek, itt lehet megnézni az elsőket: http://www.onkentessegarcai.docuart.hu/content/filmek

A fesztivál szakmai partnere az Önkéntes Központ Alapítvány!

Az alapítvány elnöke F.Tóth András a zsűrit erősíti!

Így most már a Vészi János rendező, producer elnökölte zsűri össze is állt. Két zsűritag, akik korábban önkénteseink voltak fesztiváljainkon (Dialektus Fesztivál, Szegénység arcai filmfesztivál) még külföldön vannak, de pár nap múlva már frissítjük a honlapot az ő adataikkal is.

Persze, hogy a fesztiválnak van Facebook oldala is! Ezt is érdemes követni és lájkolni!

Nevezni szeptember 16-ig lehet!

Lehet még jelentkezni önkéntesnek:

Várjuk olyan korábbi önkéntesünk jelentkezését (1 vagy 2 fő), aki kihívást lát a fesztiválszervezés kipróbálásában és az időbeosztása megengedi, hogy szeptember utsó két hetében intenzíven a Fesztivál járjon az eszében! Lehetséges feladatok: szervezés (eszközök, partnerek, hirdetés), zsűrivel való kapcsolattartás, stb.
Egyéb feladatok: szórólapozás, plakátolás, recepció, dekoráció, stb.
Infó: onkentessegarcai@docuart.hu

Addig is irány a Cinefest:

Szeptember 17. és 25. között Miskolcon tartott nemzetközi filmfesztiválon a Szegénység arcai filmfesztivál zsűritagjának, Hajdú Eszternek (Vivien) és a Bokréta és biciklilánc néprajzi filmfesztivál Migráció kategóriájában elismeréssel díjazott Nagy Viktor Oszkárnak (Két világ közt)  filmjeit láthatjátok ismét!

http://bokretaesbiciklilanc.docuart.hu/content/filmek
http://www.cinefest.hu/hu/versenyfilmek.html