Info

JELENTKEZZ GOETHE GERILLÁNAK

9795870-STANDARD
Írta: film

A budapesti Goethe Intézet 2013-ra egy dinamikus önkéntes csoportot toboroz. Olyan 17-25 év közötti, kultúra iránt érdeklődő fiatalokat keresünk, akik ötleteikkel szívesen vennének részt az intézet kulturális munkájában.

A budapesti Goethe-gerilla csoport tagjai lehetőséget kapnak rá, hogy különböző témakörökhöz kapcsolódóan saját ötleteket dolgozzanak ki és valósítsanak meg, valamint közreműködjenek a folyó projektek megvalósításában. Ezek lehetnek művészeti akciók, workshopok, beszélgetések, koncertek, filmek, előadások és még sok minden más is. A Ti ötleteiteket is örömmel várjuk, közösen kidolgozzuk, hogyan lehetne őket megvalósítani. Mindebben a gerilla tagjait a Goethe Intézet profi csapata segíti és támogatja. Március eleji regionális workshopunkon pedig a krakkói és vilniusi gerillákkal is találkozhattok.

Ha szeretnél Goethe-gerilla lenni, ideális esetben:
–  17 és 25 év között van az életkorod,
–  Budapesten vagy a környékén laksz,
–  érdekel a kultúra,
–  kreatív vagy,
–  új tapasztalatokat keresel,
–  van elég szabadidőd, hogy 2013 januárja és decembere között aktívan részt vegyél a Goethe-gerillák akcióinak a megtervezésében, lebonyolításában.

És hogy mit kínálunk neked cserébe?
–  alkalmat arra, hogy kreatív lehess, és megvalósítsd ötleteidet
–  hasznos workshopokat, akciókat
–  regionális workshopot a krakkói és vilniusi Goethe-gerillákkal
–  lehetőséget arra, hogy tapasztalatokat gyűjts és értékes kapcsolatokra tegyél szert
–  betekintést intézetünk munkájába.

A Goethe-gerillaság önkéntes, és nem jár pénzbeli juttatással.

Jelentkezni az ide kattintva elérhető űrlap kitöltésével és elküldésével lehet. (Galamb Zsuzsának kell küldeni a guerilla.budapest@goethe.de e-mail címre.)  

Határidő: 2012. október 20.