Info

VÁGÓ GYAKORNOK

banner_780x350_px_1_magyar
Írta: film
A Campfilm felhívása
‘Gyakornokok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a vágás iránt és szívesen részt vennének egy elsősorban dokumentumfilmeket gyártó cég mindennapi életében.
A Campfilm Kft. 2007-ben alakult. Az elmúlt 5 évben számos kisjátékfilmet és dokumentumfilmet készítettünk, amelyek hazai és külföldi szakmai fórumokon, fesztiválokon egyaránt sikerrel szerepeltek: Nagy Viktor Oszkár Két világ közt című dokumentumfilmje 2012-ben elnyerte a Magyar Filmkritikusok “2011 Legjobb Dokumetumfilmje” díját, Kis Anna Zsuzsa&Mubarak című dokumentumfilmje pedig a 41. Magyar Filmszemle Dokumentumfilm kategória különdíját.
Nagy Dénes Lágy eső című kisjátékfimjét idén a cannes-i Rendezők Kéthete szekcióban  láthatta először a nemzetközi közönség.
A gyakornok feladatai közé tartoznak: a winchesterpark folyamatos felügyelete, a beérkező forgatott anyagok transzkódolása és szinkronizálása, már utómunka fázisban illetve a lezárt projektek esetében különböző digitális kópiák készítése, dialógok feliratozása.
Final Cut és/vagy Avid alapismeretek, továbbá angol nyelvtudás és további nyelvek ismerete előnyt jelent.
A gyakornoki időről igény esetén igazolást adunk.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, küldd fényképes önéletrajzod egy rövid motivációs levéllel az office@campfilm.eu e-mail-címre.