Info

FILMTEKERCS GYAKORNOK

maxresdefault
Írta: film

Felhívás:

GYAKORNOKI PROGRAM A FILMTEKERCSNÉL!

AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÖNÁLLÓ MOZIPORTÁLJA ISMÉT MEGHIRDETI GYAKORNOKI PROGRAMJÁT!

A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó gyakorlatába.

Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt és türelmes mentorok segítségével, hat­nyolc tematikus hét során.

A program online is elvégezhető.

A Filmtekercs családias közössége már sok újságírót indított el a pályán.

Odafigyelés és profi irá­ nyítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk.

Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe!

„Két éves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a Filmtekercs gyakornoki programja. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR­koordinátor)

„A program legnagyobb előnye, hogy folyamatosan kaptam visszajelzést a mentoraimtól – a publikálási lehetőség és az ingyenes sajtóvetítés pedig hab a tortán.” (Piller Mónika rovatvezető)

„Meglepett, hogy a Filmtekercs csapata milyen kemény szakmaisággal dolgozik, és mégis milyen könnyen tudnak laza és baráti hangulatban együttműködni.” (Magyar Vivien újságíró)

ÍGY JELENTKEZHETSZ: Írj emailt a szerkesztoseg@filmtekercs.hu címre, csatolt szakmai önéletrajzzal és két­három saját kritikával a közelmúlt mozipremierjeiről (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz. Az emailt motivációs levélként fogalmazd meg.