Info

Ingyenes bemutató BFA óra

Kedden, 17-én délután ismét ingyenes bemutató órát tart a Budapest Film Academy az ELTÉ-n.

A bemutató ízelítőt ad a BFA és az ELTE közös képzésének 2012 tavaszán induló kurzusairól. A hallgatók beleshetnek a filmforgatás kulisszái mögé, megismerhetik a forgatókönyvírás és a rendezés alapjait, a producer és a filmszínész munkáját, megtudhatják, mi fán terem az operatőr és a vágó.

Hódi Jenő, a BUDAPEST FILM ACADEMY igazgatója, hollywoodi producer-rendező olyan gyakorlati ismereteket tálal szórakoztató köntösben, amelyekkel garantáltan nem találkozik máshol a közönség. A filmrészletekkel és konkrét filmes példákkal fűszerezett előadás három órája alatt az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a filmkészítés egyedülálló világába és elmerülhetnek annak varázslatos hangulatában.

A három órás bemutatón való részvétel térítésmentes, azonban kérünk mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel részvételi szándékukat jelezzék a következő email-címen:info@budapestfilmacademy.com. Az előadóterem korlátozott befogadóképessége miatt csak azoknak a hallgatóknak tudunk helyet biztosítani, akik a fenti emailcímen regisztráltak.

Az előadás időpontja 2012. január 17. (kedd) 16:00 óra, helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának (1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.) fszt. 34-es számú előadóterme.

A BUDAPEST FILM ACADEMY-ről és az ELTE-vel közös képzéseiről további információ awww.budapestfilmacademy.com weboldalon olvasható.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A BUDAPEST FILM ACADEMY csapata

Bővebb információ (és kép forrása): www.budapestfilmacademy.com