Filmszakos hírek

S.O.S SEGÍTŐKET KERESÜNK

surgos
Írta: film

Segítőket keresünk – lelkes filmszakos hallgatók képében – a hét második felében (2012. szeptember 12-13-14.) tartott EUscreen konferencia lebonyolításához. Az önkénteseknek olyan feladatokban kellene segédkezniük, mint a termek berendezése, a regisztrációban való résztvétel, valamint a konferencia résztvevőinek informálása.

Annak ellenére, hogy bár a konferenciáig már csak pár nap van hátra, érdemes jelentkezni, hiszen ez egy remek lehetőség, valamint az utolsó pillanatra való tekintettel az önkéntességet anyagilag is honorálják.

A pontos információk megbészélésére szeptember 11-én kedden 14.00 órától, a 251-es teremben kerül sor,  illetve személyesen jelentkezni Hirsch Tibor tanár úrnál lehet a (hetven)943-7771 telefonszámon.

 

A konferencia az EUscreen néven ismert, több mint tucatnyi ország nemzeti televíziói, digitális archívumai és akadémiai kutatóhelyei által indított hároméves projekt (amely Európa audiovizuális (elsősorban televíziós mozgóképi) örökségének közös adatbázisba rendezése és nyilvánossá tételére irányult) – eredményeit összegző zárókonferencia, melyet az ELTE BTK kampuszán rendeznek meg. Magáról a konferenciáról bővebb információ itt.