Pályázatok

ÉTELFOTÓ

images
Írta: film

Ételfotó pályázat

Ételfotó-pályázat indul 10 millió Ft értékű összdíjazással amatőr és professzionális fotósok számára. Minden érvényes nevező jogosult egy-egy 42 500 Ft értékű garantált díjra, a legnépszerűbb alkotás pedig a közönségdíjra 295 000 Ft értékben.

A szakmai zsűrit a gasztronómia és a fényképészet neves szakemberei alkotják. Petrovics György, hollywoodi produkciókban dolgozó food-stylist, Hadarik Rita, a ritakonyhaja.hu gasztrobloggere és a Köles konyha séfje, valamint Bánkuti András fotóművész, a Digitális Fotó Magazin főszerkesztője dönt a 495 000 Ft értékű első, 395 000 Ft értékű második és 295 000 Ft értékű harmadik helyezés sorsáról.

A győztes alkotók és alkotásaik többek között a FigyelőDigitális Fotó Magazin,Chip MagazinIPMCsaládi Lap online felületein kapnak megjelenési lehetőséget.

Nevezni és a fényképekre szavazni 2013. december 19-ig, csütörtök éjfélig lehet a Zmenu oldalán.

A díjak között Tripont fotóstúdió-használatot, FotoArt tanfolyamot, netDesign tervezést, Fonó koncertbelépőt, a Holnap Kiadó könyveit és Trabant Presszó fogyasztást lehet nyerni.

A szervezők célja a hazai gasztro-kultúra fejlesztése: a vizualitáson keresztül a tudatosabb, minőség-központúbb, változatosabb táplálkozást kívánják ösztönözni. Fontosnak tartják, hogy ezek az értékek ne csak a top éttermek felkeresésekor, hanem a mindennapi ételrendelés során is érvényesülhessenek.