Info

FREE ENTRY

6608958_5ed6f6a7a93e4a8f83f0793433788a2f_wm
Írta: film

A Free Entry című film bemutatója a Corvintetőn

A Sziget-filmként is aposztrofált Free Entry című nagyjátékfilm szakmai és sajtóbemutatójára 2014. augusztus 22-én, pénteken, a Corvintetőn, 1085, Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. szám alatt kerül sor.

A Free Entry két tinilány, Betty és ‘V’ egy napját meséli el a Szigeten, ismerős kalandokkal, és természetesen rengeteg zenével. A Brains, a Quimby, a Die Antwoord, a Dorothy’s Legs, a Fool About és a Superbutt zenekarok dalai is megszólalnak a filmben.

Betti és ‘V’ titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is, ami lassan versenyt alakít ki köztük. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz, amikor a két tizenéves lány elveszíti egymást az éjszakában.

Kerékgyártó Yvonne rendező-forgatókönyvíró Free Entry című első játékfilmje a rangos wiesbadeni goEast fesztivál versenyprogramjában debütált idén áprilisban. A film júniusban elnyerte az újvidéki Cinema City filmfesztivál legjobb filmnek járó díját, ahol korábban Berlinben és Karlovy Varyban bemutatott filmekkel versenyzett. A filmet itthon eddig csak a Sziget Fesztivál első napján láthatta a közönség.

Trailer, interjú a rendezővel, werkfotók.

A helyfoglalás nem kötelező, de ajánlott, az info@corvintet o.hu címen.