Info

BFA BEMUTATÓ

A Budapest Film Academy ingyenes bemutató előadása

A Budapest Film Academy és az ELTE Filmtudomány Tanszéke szeretettel meghív minden érdeklődőt Hódi Jenő „A klasszikus struktúra szerint készült igényes közönségfilmek“ című ingyenes előadására.

A magyar nyelvű prezentáció ízelítőt ad a BFA és az ELTE közös gyakorlati filmes képzésének tananyagából. A résztvevők megismerhetik a filmkészítés hollywoodi struktúráját Milos Forman „Száll a kakukk fészkére” című műve alapján.

Hódi Jenő, a Budapest Film Academy igazgatója, hollywoodi producer-rendező (Milos Forman egykori diákja) előadása során bemutatja a mozifilm forgatókönyvének alapvető strukturális elemeit, a fő fordulópontokat, a karakterek és a konfliktus építésének szabályait, valamint a dráma forgatókönyvi követelményeit.

Kérünk mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel részvételi szándékukat jelezze a következő e-mail címen: info@budapestfilmacademy.com. A terem korlátozott befogadóképessége miatt csak azoknak a hallgatóknak tudunk garantáltan helyet biztosítani, akik a fenti e-mail címen regisztráltak.

Az előadás időpontja 2014. szeptember 4. (csütörtök) 16:00 óra, helyszíne az ELTE Bölcsészettudományi Kar főépületének (Múzeum körút 6-8.) 34-es előadóterme. Kérjük a pontos érkezést!

Az ingyenes előadás végén az érdeklődőknek lehetősége lesz személyesen is feltenni a kérdéseiket, amik előtte vagy közben merülnek fel.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1543289985889654/

A Budapest Film Academy-ről és az ELTÉ-vel közösen megtartott filmkészítő gyakorlati képzésről további információ a www.budapestfilmacademy.com weboldalon olvasható.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár

a Budapest Film Academy csapata!