Pályázatok

ÉPíTÉSZETI FILMNAPOK

callforfilms_7th_budapest_architecture_film_days
Írta: film

FELHÍVÁS ++ 7. Budapesti Építészeti Filmnapok, 2015 március

Kortárs Építészeti Központ

Beküldési határidő: 2014. október 31.

Van egy építészeti, városi témájú filmed? Küldd el nekünk! A Budapesti Építészeti Filmnapok 2015 márciusában tartandó 7. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, műfaji megkötés nélkül. A nevezés ingyenes.

Az Építészeti Filmnapok küldetése, hogy párbeszédet teremtsen a filmre inspirációként és eszközként tekintő építészet, valamint az építészethez és a városhoz mint témához forduló film között. További információ: http://filmnapok.kek.org.hu/ és filmnapok@kek.org.hu.

A filmek leadásának menete:

1 – Töltsd ki a nevezési lapot

2 – Küldd el a filmed linkjét vagy filmet online fájlküldővel (dropbox, wetransfer, stb.) a következő címre: filmnapok@kek.org.hu

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CALL FOR FILMS ++ 7th Budapest Architecture Film Days, March 2015

Hungarian Contemporary Architetcure Centre

Deadline: 31st October, 2014.

Do you have a film on architecture or the city? Send it to us! The Budapest Architecture Film Days is now accepting submissions for its 7th edition to be held in Budapest in March 2015. We are looking for works in all genres, forms and lengths related to design, architecture and built environment. Entry is free.

The mission of the film festival is to generate a dialogue between architectural practice that finds inspiration in cinema, and cinema borrowing its subjects from architecture and the city. For more information about the festival please visit http://filmnapok.kek.org.hu/en/ For related questions please contact filmnapok@kek.org.hu.

Please find the steps of submitting a film below:

1 – Fill out the online submission form

2 – Send your film via an online file-transferring platform (dropbox, wetrasfer, etc.) to filmnapok@kek.org.hu