Pályázatok

HAVAS MEDIA

module_business_model_crops_module_image_280x215
Írta: film

Rövidfilmes Pályázati Lehetőség

            A Havas Media Hungary (továbbiakban: Havas Media) az alábbiakban részletezett felhívás alapján pályázatot ír ki rövidfilmek készítése céljából

A pályázatban megjelölt feladat:

A pályázat célja egy olyan nagyjátékfilm hosszúságú, minőségi alkotás létrehozása, amely 5 különálló szkeccsfilmből készül el. Ennek létrehozásához a pályázat keretén belül van lehetősége a rendezőknek, hogy dolgozzák ki saját 12-15 perces rövidfilm tervüket, a kiírásban szereplő tematikában. A filmterveket egy 5 tagú zsűri bírálja el. A zsűrizés eredményeként 5 filmterv kerül kiválasztásra, amelyeket a pályázat nyertesei valósíthatnak meg.

A filmek koherenciájáért és a kisfilmekből álló nagyjátékfilm egységes mondanivalójának kialakításáért rendezőként Pálfi György felel, de a pályázók egyénileg valósíthatják meg történeteiket. A kisfilmek hossza 12-15 perces lehet és a megadott kereteken belül a pályázat kiírója finanszírozza azok elkészítését.

Pályázatra jelentkezés:

A pályázatra jelentkezni a mozi.hu@havasmedia.com email címen lehet, egy rövid bemutatkozó levéllel és a jelentkező eddigi munkásságának ismertetésével. Ezt követően küldjük el a pályázat részletes leírását és ismertetjük a jelentkezés egyéb feltételeit pályázókkal.

A jelentkezés határideje 2015. február 09. napján 12:00 óra.

A pályázat leadási határideje: 2015. március 13. napján 12:00 óra

 

A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.