Pályázatok

BOLYAI KONF

bemb170t
Írta: film

Bolyai Kollégium Hallgatói Önkormányzatának felhívása:

Felhívás a XX. Bolyai Konferenciára

Várjuk jelentkezésedet egy olyan előadással vagy poszterrel, amely élvezetes lehet a különböző szakterületeket képviselő hallgatóság számára. A konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatóknak, hogy eltérő kutatási területeiket bemutassák, véleményüket ütköztessék az esemény alkalmával. Rendezvényünk kitűnő alkalom a leendő természettudományos, bölcsész, jogász, közgazdász, orvos stb. értelmiség közeledésére; és arra, hogy kipróbáld előadói képességeidet.

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma hagyományaihoz híven, immár huszadik alkalommal rendezi meg a Bolyai Konferenciát.

A Konferencia időpontja 2015. május 2-3.

Kérjük, részvételi szándékodat 2015. április 3-ig jelezd a http://www.bolyai.elte.hu/jelentkezesi-lap.doc címről letölthető jelentkezési lap visszaküldésével a bokonf@googlegroups.com címen.

A jelentkezésnél a következőket tartsd szem előtt: Az előadások időtartama 15 perc + 5 perc diszkusszió.

A beérkezett összefoglalók alapján választjuk ki a bemutatásra kerülő témákat. A kiválasztásnál fontos szempont, hogy az adott téma mennyire érdekes és közérthető. A végleges programot április közepén tesszük közzé.

További információ a kollégium honlapján (http://www.bolyai.elte.hu) található.

Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz! (bokonf@googlegroups.com)

Várjuk jelentkezésedet!

A XX. Bolyai Konferencia szervezői nevében: Bethlendy Boglárka főszervező