Egyéb

Meghívó A film(tudomány) hálózatai konferenciára (2019. november 8-9.) és az MFT éves közgyűlésére

eltebtkfoepulet
Írta: film

Kedves előadók, moderátorok és konferencia-részvevők!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a a ilyen sokan jelentkeztek. A 21 izgalmasnak ígérkező előadást 5 tematikus szekcióba csoportosítottuk. A szekció-előadásokon kívül olyan kísérő programokat terveztünk, melyek a magyar filmtudományi közösség „hálózatosodását” serkentik. Pénteken déltől megtartjuk a Társaság éves közgyűlését. (Kérjük a Társaság tagjait, hogy részvételükkel segítsék a közgyűlés sikerességét. A közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosultak, azaz a tagok több mint fele részt vesz.) Az első napot a frissen megjelent, magyar filmes könyvek szerzőivel való beszélgetés és az azt követő közös vacsora zárja. Szombaton a délutáni programot a filmoktatás kérdésének szenteljük, ahol szívesen látjuk a közoktatásban tevékenykedő pedagógusokat is. A konferencia részletes programja csatolva.

Arra szeretnénk kérni minden előadót és résztvevőt, hogy a konferencia minél több programjában aktívan működjön közre – az a közösségépítő tervezet, amelyet a Társaság meghirdetett, akkor működik, ha a konferencia a szakmai párbeszéd valódi fóruma lesz. Arra is kérünk, hogy reklámozzátok a Társaság és a konferencia hírét a középiskolai kollégák, a hallgatók, kutatók és érdeklődők körében is.

Jó készülődést kívánva és a mihamarabbi találkozást várva,

a szervezők,

Füzi Izabella és Pócsik Andrea

Technikai információk

  1. Regisztráció

A konferencián való részvétel az előadók számára regisztrációköteles. A regisztráció ára 7000 Ft, de a tagoknak ingyenes. A Társaságba való belépést a helyszínen is lehet kérelmezni. Aki ezt hamarabb szeretné megtenni, hogy már tagként részt vehessen a közgyűlésen, a filmtudomanyitarsasag@gmail.com címen jelezze a szándékát.

  1. Szekció-előadások és vetítés

A szekció-előadások időtartama egyenként 15 perc, amit félórás moderált beszélgetés követ. A pendrive-on hozott ppt-t, filmrészletet a szekcióelőadás előtti szünetben lehet vetítésre előkészíteni. Saját gépet nem lehet csatlakoztatni.

info