Álláslehetőség

Munkatársat keres a Cirko-Gejzír

cirko
Írta: eltefilm

A Cirko-Gejzír mozi mozitechnikus és pénztáros munkakörbe keresi azonnali belépéssel új munkatársát, heti három-négy napra.

Akit keresünk:

Nyitott, érzékeny, jól kommunikál mind a nézőkkel, mind csapaton belül és rugalmasan, megoldásközpontúan kezel váratlan helyzeteket. Precízen végzi az adminisztratív feladatokat, magától észreveszi a tennivalókat, az újdonságokra fogékony. Jól használja a MS Office-t, a Google alkalmazásokat, könnyen elsajátítja egyéb szoftverek használatát, használ okostelefont és beszél idegen nyelvet.

A munkáról:

A munkavégzés jellemzően délután 15 óra és 23 óra között zajlik. Technikusként megtanulod a vetítőgépek kezelését, műsoridőben vetítesz, teszteled a kópiákat, tartod a kapcsolatot a filmforgalmazókkal, alkalmanként délelőtti privátvetítéseket is vállalsz és segíted a pénztáros munkáját. Ritkábban pénztárosként is beugrasz, ilyenkor a feladatod a jegyeladás, a pontos adminisztráció, felelős pénzkezelés, és kapcsolattartás az irodával. Ha időd engedi, részt veszel a social media felületeinkre kerülő tartalmak megalkotásában is.

Ha szenvedélyed a mozi és a filmek világa, ha nem áll távol tőled a digitális technika, kész vagy hétvégeken, délután/este és ünnepnapokon is dolgozni, ha úgy érzed, szívesen lennél a Cirko-csapat tagja, kérjük, jelentkezz önéletrajzzal, és motivációs levéllel, továbbá írd meg azt is, hogy milyen filmeket láttál utoljára!

A jelentkezéseket július 7-ig várjuk az iroda@cirkofilm.hu e-mail-címen.