Info

AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD

DSCF5169_balazs_kisebb
Írta: film

AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD NOVEMBERTŐL A MOZIKBAN

A vadonatúj plakát és előzetes már most látható!

 

Budapest, éjszaka, álmatlanság, kaland – Czukor Balázs, Anger Zsolt, Szamosi Zsófi, Pálos Hanna és Scherer Péter főszereplésével 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba Dési András György és Móray Gábor őrült vígjátéka, AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD. A film zenéjét Zságer Balázs szerezte. Kenczler Márton elkészült a film plakátjával, és a vadonatúj előzetes is mostantól látható!

 DSCF5169_balazs_kisebb

Novák (Czukor Balázs) nem tud aludni. Amióta odaköltözött a barátnőjéhez (Szamosi Zsófia), egy percre sem hunyta le a szemét. Nappal dolgozik, éjszakánként az utcákat járja: olyan helyekre és olyan emberek közé keveredik el, akiknek nem is álmodott a létezéséről. Bulizik, ismerkedik, élvezi a kettős életet, mindazt, amit ez az eddig ismeretlen Budapest kínál. Mire megszólal a vekker, mindig éppen sikerül visszabújnia a közös ágyba. Az egyik éjjel összeakad egy fura társasággal, melynek tagjai mind különös, éjszakai lények. Főnökük, a leállíthatatlan Volf (Anger Zsolt) elképesztő szélhámosságokkal próbál meggazdagodni. A legújabb ötletéhez Novákot is fel akarja használni. A terv része egy bankigazgató, egy gyógyszersegély-szállítmány, egy orosz teherautó meg egy hulla. Hogy pontosan kié, az még nincs eldöntve. Ha Novák nem hal bele ebbe a kalandba, talán meggyógyulhat tőle…

DSCF5692_anger_action_kisebb

AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD hangulatát erőteljesen meghatározza Zságer Balázs elvarázsolt zenéje. Szomorú fontosságot ad a filmnek, hogy Pap Vera utolsó alakítását ebben nyújtja, valamint a hazai újságírás legendás alakja, a nemrégiben elhunyt Kovácsy Tibor is látható egy karakteres epizód szerepben.

DSCF6866_pepe_kisebb

A plakátot Kenczler Márton tervezte, aki olyan filmek poszterét készítette korábban, mint a Made in Hungária, a Papírrepülők vagy a Saul fia.

ean_B1_preview_plakat

AZ ÉJSZAKÁM A NAPPALOD 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az A Company Hungary forgalmazásában.

www.azejszakamanappalod.hu

Facebook.com/azejszakamanappalod