Filmklubok és fesztiválok

STORY BRIDGE BUDAPEST

BIDF-logo
Írta: film

Kedves Diákok!

A BUDAPEST INTERNATIONAL DOCUMENTARY FESTIVAL, BIDF, a világ legrangosabb dokumentumfilmjeinek seregszemléje és versenye 2019. január 28. és február 03. között immár 5. alkalommal kerül megrendezésre.

A nívós program mellett idén is, mint minden évben SZAKMAI PROGRAMOT szervezünk, STORY BRIDGE BUDAPEST címmel, melyre ezúttal titeket is szeretettel meghívunk!
A programról: A STORY BRIDGE BUDAPEST fórum célja, hogy titeket, tehetséges fiatal filmeseket olyan szakemberekkel, érintettekkel kössünk össze, akik különleges, izgalmas, cselekvésre késztető vagy akár felháborító emberi sorsokkal ismertetnek meg titeket, amelyekről maguk is úgy vélik, érdemes lenne akár dokumentum-, akár játékfilmet készíteni.

Vendégeink történetei általános emberi tartalmakat hordoznak, elgondolkodtatnak. Az eseményen – akár egy pitch-fórumon – lehetőségetek lesz kérdezni, akár a történet szereplőjétől személyesen.

Innentől pedig már csak rajtatok múlik, hogy lecsaptok-e egy témára, és elkezdtek-e forgatni.
Gyertek és legyetek egy közös, szakmai eszmecsere részesei, melynek során nem csak ötleteket, inspirációt kaptok, de lehetőségetek lesz a szakma többi, tapasztaltabb képviselőivel, nagy öregeivel és más iskolák diákjaival is találkozni.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, az alábbi címre várjuk a jelentkezéseket:
storybridgebudapest@gmail.com

Várunk benneteket!
www.bidf.hu

STORY BRIDGE BUDAPEST

Időpont: 2019. Február 01. Péntek, 11:00-16:00

Helyszín: Cinema City Aréna,
Budapest, Kerepesi út 9. 1087