Egyéb

GYAKORNOKI LEHETŐSÉG

aaa
Írta: film

Kedves Hallgatók!

A Speak Easy Project gyártócég gyakornokot keres elsősorban Bogdán Árpád Gettó Balboa c. dokumentumfilmjének népszerűsítésére:

GYAKORNOKI LEHETŐSÉG (Gettó Balboa című film) – social media, kommunikáció, filmforgalmazás

Lehetséges feladatok:

– facebook oldal kezelése, új események feltöltése

– gerilla marketing ötletek, kivitelezés segítése

– szórólapok osztása

– plakátok kihelyezése tereken, iskoláknál, kávézókban, szórakozóhelyeken

– kapcsolattartás a célcsoporttal, vidéki önkéntesekkel

Önéletrajzokat vagy bemutatkozó leveleteket ide várunk: info@speakeasyproject.com

GETTÓ BALBOA

(Ghetto Balboa) / Rendező, író: Bogdán Árpád

Szinopszis:
Sipos Mihály, a nyolcadik kerület egykor rettegett alvilági figurája, egy végzetesnek tűnő lövésből felépülve számot vet bűnös életével. Napjainkban a kerület szegényebb sorban élő fiataljainak tart bokszedzéseket; missziójának mottója: “sporttal a drog ellen.” Tanítványai közül kiemelkedik a szorgalmas és tehetséges Szabó Zolika, aki válaszút előtt áll: vagy az éjszakai életet választja, vagy profi ökölvívó lesz és ringbe száll álmaiért. A film e két ember sorsát követi nyomon, az első edzésektől a világbajnoki övmeccs ringjéig.

Díjak:
IDFA-díj – Docu Rough Cut Boutique, Sarajevo

Legjobb film díj – Ake Dikhea? Romani Film Festival, Berlin

További információk: www.facebook.com/gettobalboa

A gyártócég bemutatásaA Speak Easy Project (SEP) 2004-ben alakult Budapesten, vezetője Józsa László. A berlini testvércéget 2014-ben hozták létre az alapítók. A SEP reklámfilmeket, kommunikációs projekteket, televízióműsorokat, és dokumentumfilmeket készít. A Menjek/Maradjak című saját fejlesztésű dokumentumfilm-sorozatunk elnyerte az Erasmus EuroMedia díjassorozat. Első egész estés dokumentumfilmjüket – ULTRA, r.: Simonyi Balázs – az Európai Filmakadémia a 15 legjobb európai dokumentumfilm közé jelölte. Legújabb egész estés filmjük a Gettó Balboa jelenleg országos moziforgalmazás előkészítési fázisában van.

www.speakeasyproject.com

info