Pályázatok

Álláslehetőség nagyjátékfilmben

A Laokoon Filmgroup által gyártott, szeptemberben forgatandó, nagyszabású, francia-izraeli-magyar koprodukcióban készülő, a Filmalap által támogatott nagyjátékfilmbe keresnek ismét munkatársat.

A januári felhívásra jelentkezők közül többen már fontos, fizetett stábtagokká váltak az elmúlt hónapokban. Most a nemzetközi casting befejezéséhez, és az előkészítés folytatásához keresnek elhivatott munkatársat.

Elvárás a jó szervezőkészség, rugalmasság, jól jön az angol / német / orosz, vagy akár a héber, jiddis, és a keleti régió nyelveinek ismerete, de nem kötelező. A sikeresen teljesítő munkatársakkal a forgatás során is szeretnének együtt dolgozni.

A film referencia linkjei a gyártó cég, valamint a cannes-i és jeruzsálemi fesztiválok oldalain. A film operatőre Erdély Mátyás, látványtervezője Rajk László, jelmeztervezője Szakács Györgyi, hangmérnöke Zányi Tamás lesz.

Jelentkezés a sk@laokoonfilm.com címen (a tárgyba írjátok be: Munkatársnak jelentkezés, csatolmányként önéletrajzot / referenciát kérünk szépen, nyelvtudás megjelölésével).