Info

FILMTEKERCS GYAKORLAT

letöltés
Írta: film

GYAKORNOKI PROGRAM A FILMTEKERCSNÉL

 

A Filmtekercs.hu, Magyarország legnagyobb önálló moziportálja gyakornoki programot hirdet. A program – ésszerű munkaelvárás mellett – kiváló bevezetést ad az online kulturális sajtó világába. Kipróbálhatod magad a kritikaírásban, a tudósításban, a hírszerkesztésben, belemerülhetsz a fesztiválok és a mozi világába, interjúzhatsz, megírhatod saját ötleteidet, mindezt tapasztalt mentorok segítségével.

 

A Filmtekercs szoros, családias közössége már sok újságírót indított el a pályán. Odafigyelés és profi irányítás, ezzel együtt pedig kreatív szabadság vár nálunk. Régóta elkötelezettek vagyunk a minél hasznosabb gyakornoknevelés iránt: annál is inkább, mivel a legjobbak a program végeztével bekerülhetnek a szerkesztőségbe!

 

„Gyakornokként még hosszabb lelkesítőt is lett volna időm írni, de most túl elfoglalt vagyok: idén a Filmtekercs Fesztivál-rovatvezetőjeként a Berlináléról fogok tudósítani :)” (Simor Eszter rovatvezető)

 

„Még két éves újságírói tapasztalattal is rengeteg újat mutatott a Filmtekercs gyakornoki programja számomra. Az egyik legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam.” (Tóth Nándor Tamás PR-koordinátor)

 

„A gyakornoki program legnagyobb előnye, hogy folyamatosan kaptam visszajelzést a mentoraimtól – a publikálási lehetőség és az ingyenes sajtóvetítés pedig már csak hab volt a tortán.” (Piller Mónika rovatvezető)

 

„Nem könnyű olyan gyakorlati helyet találni, ahol valódi munkát bíznak rád valódi felelősséggel, mégis érdemi visszajelzést és támogatást kapsz.” (Bolcsó Dániel újságíró)

 

„A többféle területen szerzett tapasztalat, a publikálási lehetőség és a rendszeres visszajelzések ösztönöznek, hogy folytassam, amit elkezdtem. Köszönöm, Filmtekercs!” (Salgó Zita újságíró)

 

Így jelentkezhetsz:

Írj emailt a szerkesztoseg@filmtekercs.hu címre, csatolt szakmai önéletrajzzal és két-három saját filmkritikával (akár publikáltál már, akár nem). Előny, ha egyéb típusú szakmai cikket is csatolsz. Az emailt motivációs levélként fogalmazd meg.