Pályázatok

FILMES TÁBOR

letöltés
Írta: film

Filmes tábor a TISZApART MOZI KULTURÁLIS EGYESÜLET szervezésében, Dialógus nyári egyetem címmel főiskolai és egyetemi hallgatók részére.

Nyár végi filmes táborukba művészeti, kommunikációs és társadalomtudományi képzések hallgatóit várják Magyarország és a Kárpát-medence felsőoktatási intézményeiből. A tábor ideje alatt aktuális társadalmi és filmes kérdésekkel foglalkozó programokon lehet résztvenni neves segítőtanárok és előadók közreműködésével.

Mottó: „a folyó”, mely a Szolnoki Képzőművészeti Társaság pályázatával van összhangban.

A tábor időpontja: 2014. augusztus 24-től 31-ig

Helyszín: Szolnok, Tiszaliget és a TISZApART mozi,

A tábor célja, hogy a program végére a megadott hívószóval összefüggésben szabad műfajú és technikájú filmek (dokumentum-, illetve kisjáték-, animációs vagy kísérleti) készüljenek a különböző szakterületet képviselő hallgatók együttműködésével.

Az elkészült alkotásokat a 2014.október 15-tól megrendezésre kerülő Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmfesztivál nagyszámú közönsége előtt külön szekció keretén belül kerülnek bemutatásra.

Jelentkezés menete: egy maximum 10 perces, videomegosztóra feltöltött film vagy filmrészlet, illetve filmterv vagy szinopszis (maximum 3 oldal) beküldésével, melynek egyetlen kikötése, hogy a pályázó leendő szakmájának aktuális kérdéséhez kapcsolódjon. Ha a szervezőbizottság befogadja az alkotást, a részvételt teljes ellátással kedvezményes áron tudja biztosítani (20 000 forint). Önköltséges jelentkezésre is lehetőség van (39 200 forint).

A részvételi díj befizetésére két részletben is lehetőség van 2014. július és augusztus 1-én a 12050002-00107762-00100002 bankszámla számon.

A jelentkezéseket „Filmes tábor” tárggyal a festival@tiszamozi.hu címre, esetleg postai úton „Filmes tábor” jeligével ellátottan a Tisza Mozi Kft, 5000. Szolnok Templom út 4. címre kérjük beküldeni az alábbi jelentkezési adatok megadásával legkésőbb 2014. június 2-ig.