Info

Évkezdési akció az Enigmánál!

enigma
Írta: film

November 15-ig személyes átvétel esetén az Enigma 2007 előtti számait 50%-os áron, a többit pedig egységesen 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Enigma összeállítást olvashattok többek között RilkeCézanneDeleuze, Duchamp, Rembrandt, Goya és Proust kapcsán, illetve a tematikus összeállítások például a vizuális kultúra, a holokauszt művészeti reprezentációja, a comics, a street art és az animációkérdését járják körül.
A 4 Zádor Anna-szám együttes megvásárlása esetén a kiadó 50%-os kedvezményt ad.

Továbbá ebben a hónapban a Meridián Kiadó könyvei (például Vajdovich Györgyi – Varga Zoltán: A vámpírfilm alakváltozatai, Zrinyifalvi Gábor: Mi a szobor és a plasztika?40%-os kedvezménnyel kaphatók.

Az egyes Enigma-számok részletes leírása és Meridián Kiadó könyveinek ismertetője megtalálható a kiadó honlapján (http://www.meridiankiado.hu/).

Vásárlásra október 20-án27-én és november 10-én 13-15 óra között van lehetőség a Filmtudomány tanszéken, a -134-es szobában, de akinek nem jó egyik időpont sem, ám szeretne vásárolni, emailben egyeztessen időpontot Berta Zsókával (enigmaterjesztes@gmail.com)!