Filmajánló Filmklubok és fesztiválok

Fanni kertje / Fairy Garden – Vetítés és beszélgetés – április 4.

Verzio_Fanni_kertje_focuspointcut_600100010x314100010
Írta: eltefilm

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1335440587164591

A Szervezők leírása:

Közkívánatra újra vetítjük Somogyvári Gergő Fanni kertje / Fairy Garden című, a Szarajevói és a Verzió Filmfesztiválokon díjnyertes dokumentumfilmjét a Háttér Társaság támogatásával. A filmvetítés után Gyárfás Dorka moderálásával beszélgetés lesz az alkotókkal és a meghívott szakértővel, Föglein Karola szexuálpszichológussal.

Budapest közelében, az erdő szélén rejtőzik egy kunyhó, ahol két, a társadalomtól elzárkózott, szinte mesebeli lény éli mindennapjait. Fanni, a családjából kitaszított 19 éves transz tinédzser, és Laci, a keménykötésű hajléktalan. A két egymásra utalt ember egyfajta apa-lánya kapcsolatban próbál családot és otthont létrehozni, együtt harcolnak a körülményekkel. Az intim hangulatú film egy ismeretlen világba enged bepillantást, miközben egy különös felnőttéválás-történeten keresztül mesél az emberi kapcsolatok fontosságáról és a feltétel nélküli elfogadásról.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, egy email-címről csak egy jegyet lehet regisztrálni, és a rendezvény előtt három nappal küldött emlékeztető emailre is válaszolni kell, ellenkező esetben a jegyfoglalást töröljük!

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségimédia-felületeinken is felhasználhatunk!

Időpont: április 4. (csütörtök), 20:00
Helyszín: Toldi Mozi

Regisztráció itt.