Workshop / képzés

FIRST CUT* nyári promo vágó workshop

workshop (002)
Írta: eltefilm

FIRST CUT* nyári promo vágó workshop

 

Kéthetes nyári promo vágó workshopot hirdet a Robbit Creative trailer house, június 26-tól július 7-ig, az Arany Blendével, a Zenebankkal és a Mozinettel együttműködve. Bárki jelentkezhet, akinek már van valamennyi vágói tapasztalata, és érdekli a promo producerkedés. A résztvevők a két hét alatt elkészítik első egyperces promo videójukat a Zanox – Kockázatok és mellékhatások című nagyjátékfilmhez, a maximum 12 fős kiscsoportos workshop keretein belül. A film rendezője, Baranyi Gábor Benő is az előadók között szerepel, aki a szakmai zsűrivel együtt értékeli is a kész munkákat.

 

A promo producerkedés olyan specifikus része a tévés szakmának, amelyről nagyon sokan nem is hallottak. Tanulni biztosan nem lehet sehol itthon, pedig egyébként kiváló mozgókép-készítő gyakorlati szakirányok vannak egyetemeken, OKJ képzések vagy akár workshopok formájában. A Robbit Creative többszörösen Promax-díjas promo producerei éppen ezért úgy gondolták, szívesen adják át az évek alatt felhalmozott tudásukat a lelkes fiataloknak, akik vágni már tudnak, és szívesen kipróbálnák magukat promo/trailer vágóként.

A workshop egyedülálló, átfogó szakmai betekintést nyújt, olyan neves meghívott előadókkal, akik pl. a Netflixtől, az HBO-tól, a SkyShowtime-tól, vagy a Paramounttól érkeznek. Jelen lesz továbbá az Arany Blende, a Zenebank és a Zanoxot forgalmazó Mozinet is mint közreműködő partner. Az Arany Blende-díj alapítója, Köllő Killa, az előzetesek történetmesélésről tart előadást. A Zenebank a zenei könyvtáruk működését mutatja be, és a résztvevők munkáihoz is ők szolgáltatják a zenéket. A Mozinet a forgalmazói kampányokról mesél a Zanoxon innen és túl, és az eredeti trailer alakulását is végigveszik az alkotókkal: a Robbit egyik kreatív producerével, és a film rendezőjével.

 

Részletes információk és jelentkezés ezen az oldalon található: https://robbitcreative.com/firstcut/

Facebook: https://www.facebook.com/robbitcreative/posts/pfbid02xGhHmRU3xWGSPBB69Nie1TCL9hBJtSnYXd1fjQ6PPrhcefoKTXHnQjFLat2cidi7l