Workshop / képzés

TRAFÓ: GONDOLAT GENERÁTOR

unnamed (1)
Írta: film

A Gondolat Generátor a Trafó színházpedagógiai programja, amelyben számos különböző programtípus közül választhatnak kedvükre az érdeklődők. A szervezők célja a programokkal, hogy a Trafó közönsége könnyen bekapcsolódhasson, akár az alkotókkal közös párbeszédbe, akár egy egész évadon át tartó alkotófolyamatba.

A CSATLAKOZÓ csoportokba 15-19 éves és 19-25 éves jelentkezőket várnak, akik megismerkedhetnek a Trafó Ház alkotóival, programjaival legyen az színház, tánc, vagy akár képzőművészeti program. Heti egyszer, kedden vagy szerdán együtt dolgozhatnak egy saját alkotáson, amihez a Trafó közege nyújt inspirációs forrást. Mindkét csoportba október 15-ig lehet jelentkezni a gondolatgenerator@trafo.hu email címen rövid bemutatkozással és egy személyes történettel, „Csatlakozó” jeligére.

A NÉZŐPONT programok azoknak szólnak, akik nem szeretnek egy-egy előadás után csak úgy hazamenni, hanem van kedvük gondolataikat másokkal is megosztani. Egy hónapban kétszer a nézőpont jellel ellátott előadások után kerül megrendezésre. Október 10-én Valencia James, az itthon már jól ismert barbadosi táncos és alkotótársai multimédiás táncelőadása az AI am here után. A mesterséges intelligenciához kapcsolódó kulturális, társadalmi és művészeti kérdéseket a kortárs táncon keresztül vizsgálja a darab. Az AI_am alkotócsoport – egy koreográfus, egy kutató és kreatív technológusok – kutatásainak eredményét mutatják meg a táncelőadásban.

További információ:
http://trafo.hu/hu-HU/oktatas

A Gondolat Generátof a Facebookon:
https://www.facebook.com/trafo.beavato/