Workshop / képzés

A Kino Kabaré újra Budapestre jön!

kinokabaret-org-scope2020_web800pix
Írta: film

A Kino Budapest műhely része a világszerte már több tucat városban megrendezett Kino Kabaret hálózatnak, s mint olyan, hű annak eredeti koncepciójához. A fő célja, hogy lehetőséget adjon profiknak és amatőröknek egyaránt, hogy egy meghatározott időkorláton belül kipróbálhassák filmes ötleteiket – egy könnyed, tábor szerű, nemzetközi közösségi környezetben, ahol mindenki segíti, támogatja egymás filmjeinek megszületéset. Az esemény remek lehetöség megismerkedni nemzetközi filmesekkel, kipróbálni a filmezést, különféle filmes szakmákat, vagy akár a színészkedést.
A filmkészítő workshopjainkon a független filmekért lelkesedő, alacsony költségvetésből, szívvel-lélekkel dolgozó csapatok verődnek össze minden évben, a világ minden tájáról. Ha szeretnéd látni egy felejthetetlen hét után a saját munkádat filmvásznon, itt a helyed.

A KINO BUDAPEST negyedik kiadása 2020. április 16-25-e között, a “Patyolat” kulturális befogadótérben kerül megrendezésre. Jelentkezni április 6-ig lehet. Összesen 80 fő, magyar és nemzetközi filmes (profi, tanuló és amatör), színész és egyéb művész vehet részt a műhelyen.

A mühely ANGOL nyelven fog zajlani, de a mühelyben kepzödö csapatok közös munkanyelve bármi lehet!

További info: http://kinobudapest.com/hu/